De 3 grootste ergernissen op de camping

Nederlanders zijn gek op kamperen. Elk jaar trekken vele duizenden Nederlanders eropuit om heerlijk te ontspannen op een camping die volledig voldoet aan hun wensen. Toch zijn er naast alle leuke en positieve punten vaak ook een aantal ergernissen. Wij van Trips2do zetten de 3 meest voorkomende ergernissen op de camping voor je op een rijtje. Veel mensen zullen zich in deze ergernissen herkennen. 

1# Muggen en wespen

Stipt op nummer 1 staan de muggen en wespen. Elke kampeerder weet dat hij midden in de natuur last kan hem van muggen en wespen, maar toch kan dit een behoorlijke smet op je vakantie geven. De kans op muggen bij campings die gelegen zijn bij het water is erg groot. Daarom is het verstandig om eerst goed de informatie en de camping ervaringen te lezen van andere kampeerders. Op deze manier kan jij je goed voorbereiden als je een camping boekt waar veel muggen of wespen aanwezig zijn. Het is verstandig om anti muggen producten mee te nemen wanneer je naar een camping vertrekt waar de kans groot is dat je overlast gaat krijgen van muggen,

2# Arriveren in de regen

Nooit leuk is natuurlijk het aankomen op de camping en het regent. Je bagage uit moeten laden in de stromende regel. Nog erger? De tent moeten opzetten in de stromende regen. Toch hebben wij hier geen invloed op en moet je er het beste van maken. Maar liever arriveren wij op een {contentreplacer_1} met een stralend schijnende zon. 

3# Hard pratende mensen

Gelukkig zijn de meeste mensen op campings altijd erg beschaaft en houden zich rustig. Toch komt het soms voor dat sommige mensen denken de aandacht te moeten zoeken en hard praten of op een andere manier de aandacht naar hun toetrekken. Dit komt niet alleen voor op campings, maar ook in hotels, vakantieparken of andere plekken waar mensen heerlijk willen en kunnen ontspannen. Toch laten wij nuchtere Nederlanders onze vakantie hier nooit door verpesten en maken wij er een schitterende ontspannen kampeervakantie van.