Camping La Motte

Place-dit La Motte (D270), 17270 Le Fouilloux, Frankrijk | Bekijk op kaart

Simpel maar toch fijn kamperen? Camping la Motte is dan een geschikte camping voor jouw vakantie. De camping heeft ruime toeristische staanplaatsen en speciale plaatsen voor fietsers. Naast de kampeerplekken is het ook mogelijk om een stacaravan te huren op Camping la Motte. In de omgeving van de camping zijn verschillende rivieren en leuke dorpjes te vinden om je prima te vermaken.

Een oase van rust

De nadruk op de camping ligt op rust en ontspannen. Op de camping zal je daarom niet veel entertaiment aantreffen, maar kun je ultiem genieten van de natuur. Camping la Motte is in totaal 3,5 hectare groot en de kampeerplaatsen variëren van 150m² tot ruim 200m². De camping is niet alleen geschikt voor mensen die ultiem willen genieten van de natuur en van hun rust, maar ook voor iedereen die op doorreis is. 

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Camping La Motte. Is Camping La Motte bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Misschien ook te boeken bij
Faciliteiten van Camping La Motte
Aantal plaatsen: 0 tot 50 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 1032
Huisdieren toegestaan
Jeu de boulesbaan
Kampeerplaatsen
Nederlandse eigenaar
Restaurant
Speeltuin
Stacaravans
Sterren: 1 ster
Wifi
Beoordelingen van Camping La Motte

Camping La Motte heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.