Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve, Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze | Bekijk op kaart

Bij Kampeerdorp de Zandstuve vier je een stuufvakantie, een vakantie die je moet beleefd hebben! Tijdens je vakantie bij de Zandstuve in Hardenberg zal je je geen moment vervelen. De uitstekende faciliteiten en prachtige omgeving bieden veel vermaak voor jong en oud. Kampeerdorp de Zandstuve heeft kampeerplaatsen waar huisdieren zijn toegestaan en huisdiervrije kampeerplaatsen. Maak een keuze uit de standaard kampeerplaats, XL kampeerplaats of kampeerplaats met privé sanitair. Alle kampeerplaatsen op onze camping in Hardenberg zijn voorzien van 8 tot 16 ampère elektriciteitsaansluiting, CAI-aansluiting, en eigen wateraansluiting. Tegen betaling heb je op uw kampeerplaats ook toegang tot de Wifi. Liever iets meer comfort en luxe tijdens uw kampeervakantie in Overijssel? Bij de Zandstuve heb je de keuze uit een ingerichte tent, chalet, lodge of een waar kasteel of stuufieus paleis! Vakantie vieren bij Kampeerdorp de Zandstuve is een ware beleving die je eens moet hebben meegemaakt. En dan wil je hier nog veel vaker vakantie vieren!

Faciliteiten

Echte waterratten kijken hun ogen uit bij de Zandstuve. Sjoef van de supersnelle waterglijbaan Crazy Cone, schommel boven het water en plons er eens lekker in! Wanneer het weer even tegen biedt het binnenzwembad uitkomst. Uitgezwommen? Klim en klauter door Cobus’ speelkasteel of een van de andere speeltuinen buiten op de kampeervelden. Voor een culinaire verrassing, pizza, patatje of ijsje hoef je het terrein niet te verlaten. De verschillende horecagelegenheden bieden het allemaal! Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kun je terecht bij de receptie voor het huren van fietsen. Maak een mooie tocht door het Overijsselse Vechtdal. Kampeerdorp de Zandstuve is een echte animatie camping. Cobus en zijn vrienden nemen de kinderen mee op doldwaze avonturen. Maar ook aan de tieners is gedacht met het speciale Chilz recreatieprogramma. Beleef een stuuftastische vakantie bij Kampeerdorp de Zandstuve

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Kampeerdorp de Zandstuve. Is Kampeerdorp de Zandstuve bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Misschien ook te boeken bij
Faciliteiten van Kampeerdorp de Zandstuve
Aantal plaatsen: 250 tot 500 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 131
Animatie
Babyfaciliteiten
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Campingwinkel
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Huurtenten
Kampeerplaatsen
Nederlandse eigenaar
Peuterzwembad
Restaurant
Rolstoelvriendelijk
Speeltuin
Stacaravans
Verwarmd Zwembad
Waterglijbaan
Wifi
Zwemshort toegestaan
Beoordelingen van Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.