Over ons

Het beste voor iedereen!

Trips2do is een platform dat jou wil inspireren om de wereld te ontdekken. Wij halen alles uit de kast om jou met ons platform en onze merken te voorzien van inspirerende verhalen, tips, mooie aanbiedingen en belangrijke informatie. Op deze manier hopen wij jouw reizen en leven makkelijker en mooier te maken. De marketeers, content writers en andere creatieve geesten van Trips2do, worstelen zich dagelijks door een muur van stigma’s om zo nog verder “out of the box” te kunnen denken dan onze concurrenten. Bij Trips2do werken wij altijd aan vernieuwende concepten. Laat je verassen en inspireren en ontdekt wat het leven je te bieden heeft! 

Beter, sneller en leuker!

Door betrouwbare informatie te geven en moeilijke keuzes makkelijker te maken proberen wij jou te verbinden met plekken op de wereld die naadloos passen bij jouw wensen. Wij zijn in staat om maximale impact realiseren bij onze gebruikers en op deze wijze de juiste doelgroep te bereiken voor onze partners. 

Zo begon het.....

Het idee van Trips2do begon in 2016 na verschillende reizen door Europa en Azië. Wie had ooit gedacht dat ons leven vanaf dat moment zo zou veranderen.... De beste ideeën ontstaan tijdens de mooiste en bijzonderste momenten van het leven. Alles wat we doen, doen we met een passie, de passie om jou te inspireren en je kennis te laten maken met bijzondere plekken en momenten in het leven. Dat zeggen we niet alleen, dat dóen we ook. 

Meer dan één platform

Trips2do is meer dan een platform, wij hebben enkele honderden sterke vertrouwde concepten en merken in ons portfolio. Op deze manier heeft Trips2do nog meer slagkracht en bereiken we een groter publiek. Met onze concepten en merken weten wij bijna elke consument in Europa te bereiken. Ons unieke netwerk stelt ons in staat om voor onze partners unieke totaaloplossingen te creëren.