Succes Holidayparcs De Tien Heugten

Recreatiepark de Tien Heugten, Westdorperstraat 29, 9443 TM Schoonloo | Bekijk op kaart

In de prachtige groene provincie Drenthe, gekenmerkt door de hunebedden, vind je camping de Tien Heugten in Schoonloo. Deze camping en vakantiepark ligt tussen de steden driehoek Emmen, Assen en Groningen. En biedt vele mogelijkheden tot uitjes in de provincie. Bij De Tien Heugten heb je de keuze uit een standaard of comfort kampeerplaats. Ook kun je een comfortabele accommodatie huren. Op de standaardplaats heb je de beschikking over een 6 ampère elektra aansluiting en maak je gebruik van een centrale wateraansluiting. De comfortplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère stroomvoorziening, eigen wateraansluiting en CAI-aansluiting. Je kunt de auto parkeren bij de kampeerplaats. Wil je graag kamperen samen met je hond? Dat kan. Neem je trouwe viervoeter gezellig mee en maak samen prachtige wandelingen en fietstochten door de natuur.

Faciliteiten

De faciliteiten bij De Tien Heugten zijn echt voor jong en oud! Speel een potje biljarten of poolen in het grand café, neem een frisse duik in het buitenzwembad met apart peuterbad, of leef je uit op de sportvelden! Kinderen roetsjen wel 100x van de supersnelle waterglijbaan. Bij ons vindt iedereen wel een favoriete activiteit. Een lekkere snack of ijsje haal je bij de snackbar en in het het zonnetje op het terras smaken de drankjes extra goed tijdens je kampeervakantie in Drenthe. Om de omgeving te verkennen kun je fietsen huren en natuurlijk mag een potje midgetgolf niet ontbreken! Creëer je eigen afwisseling tussen activiteiten en ontspanning.

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Succes Holidayparcs De Tien Heugten. Is Succes Holidayparcs De Tien Heugten bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Misschien ook te boeken bij
Faciliteiten van Succes Holidayparcs De Tien Heugten
Aanbieder: Succes Holidayparcs
Afstand vanaf Utrecht: 164
Animatie
Buitenzwembad
Fietsverhuur
Kampeerplaatsen
Midgetgolfbaan
Parkwinkel
Peuterzwembad
Restaurant
Speeltuin
Verwarmd Zwembad
Vismogelijkheden
Waterglijbaan
Wifi
Zwemshort toegestaan
Beoordelingen van Succes Holidayparcs De Tien Heugten

Succes Holidayparcs De Tien Heugten heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.