Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren

Recreatiepark Rhederlaagse Meren, Marsweg 2, 6988 BM Lathum | Bekijk op kaart

Camping Rhederlaagse Meren vind je zoals de naam al doet vermoeden aan het water. Het recreatiepark met jachthaven en recreatieplas ligt bij rivier de IJssel en het Rhederlaag Meer. Op deze groene camping in Lathum, Gelderland kampeer je op prachtige plaatsen in het groen of aan het water. De kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère elektra aansluiting en een watertappunt is aanwezig. Op de kampeerplaatsen zijn huisdieren toegestaan. Wel zo gezellig een vakantie samen met je hond!. Nieuw bij de Rhederlaagse Meren zijn de safaritenten geschikt voor 6 personen. Ideaal wanneer je niet beschikt over eigen kampeermiddelen maar wel een echte kampeervakantie wil beleven! Voor nog iets meer luxe en comfort kun je kiezen uit verschillende type chalets. Dankzij de centrale ligging van camping Rhederlaagse Meren ben je in een mum van tijd in leuke plaatsen als Arnhem, Doetinchem en Apeldoorn. Ook Nationaal Park de Hoge Veluwe is dichtbij. Beleef een heerlijke watersportvakantie bij Rhederlaagse Meren

Faciliteiten

Wil je een heerlijke watersportvakantie vieren in Nederland en je eigen boot meenemen? Camping en vakantiepark Rhederlaagse Meren beschikt over een eigen jachthaven. Wanneer je niet over een eigen boot beschikt kun je deze huren en een heerlijke vaartocht maken op het water. Aan sportieve activiteiten geen gebrek. Speel een potje voetbal in de pannakooi of speel een potje tennis op de tennisbaan. Zwoel rondom het verwarmde buitenzwembad met apart peuterbad als bij de recreatieplas met privé strand is het heerlijk vertoeven en vind je de benodigde verkoeling. Sluit de dag af met een hapje en drankje bij het Restaurant ‘Waves’ of in de bruine kroeg ‘Old Sailor’. Een kampeervakantie waarin meer dan genoeg te beleven valt vind je bij de Rhederlaagse Meren in Gelderland.

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren. Is Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Misschien ook te boeken bij
Faciliteiten van Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren
Aanbieder: Succes Holidayparcs
Afstand vanaf Utrecht: 76
Animatie
Buitenzwembad
Huisdieren toegestaan
Kampeerplaatsen
Parkwinkel
Restaurant
Speeltuin
Verwarmd Zwembad
Vismogelijkheden
Waterglijbaan
Wifi
Zwemshort toegestaan
Beoordelingen van Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren

Succes Holidayparcs Rhederlaagse Meren heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.